Werkwijze en tarief

Overweeg je mij in te schakelen om je teksten na te kijken? Onderstaand lees je wat mijn werkwijze en mijn tarief is. Heb je vragen? Neem dan contact met me op via 06 – 24 55 0992, het contactformulier of stuur een e-mail naar info@metgoedezin.nl.

Graag ben ik je van dienst, zodat ook jij met een gerust hart een tekst kunt publiceren of opleveren die niets afdoet aan jouw professionaliteit.

Voorafgaand aan de samenwerking

Je kunt ervan uitgaan dat je gegevens bij mij veilig zijn en dat ik er alles aan doe om AVG-proof te zijn. Mocht je dat willen, dan onderteken ik graag samen met jou een geheimhoudingsverklaring en een subverwerkersovereenkomst. Van beide documenten heb ik een exemplaar in bezit dat we hiervoor kunnen gebruiken.

Voorkeurenlijst

De Nederlandse taal laat soms ruimte voor eigen voorkeuren in spelling en schrijfwijzen. In een door mij opgestelde voorkeurenlijst kun je aangeven wat jouw voorkeuren zijn (als je voor een onderwerp geen voorkeur hebt, hanteer ik mijn voorkeur). In deze lijst kun je bijvoorbeeld aangeven:

  • zal of zult / kan of kunt
  • je wil of je wilt
  • u hebt of u heeft
  • etc. of enz. of et cetera of enzovoort of enzovoorts
  • voorkeur opsommingen
  • 100 euro of € 100,–

Bij het nakijken van jouw teksten pas ik jouw voorkeur toe. Mochten er tijdens het nakijken nog vragen zijn over een schrijfwijze, dan overleg ik natuurlijk met je.

Werkwijze

De tekst ontvang ik graag in een Word- of een pdf-document. De tekst mag verdeeld zijn over meerdere documenten, dat is geen probleem. Als je wilt dat ik je website nakijk, dan kopieer ik de tekst eerst naar een Word-document.

Word

Staat je tekst in een Word-document? Dan zet ik ‘Wijzigingen bijhouden’ aan, zodat je precies kunt zien welke wijzigingen ik heb aangebracht. Bij oplevering ontvang je per document twee exemplaren: een waarin de wijzigingen zichtbaar zijn en een waarin de wijzigingen zijn verwerkt.

Pdf

Staat je tekst in een pdf-document? Dan gebruik ik Adobe Acrobat om opmerkingen in je tekst te plaatsen.

Tarief

Mijn uurtarief is € 55,- (excl. btw).

Een indicatie:

Het starttarief is € 17,50 (excl. btw).

Voor uitgeverijen geldt een ander tarief. Wil je een boek laten controleren, neem dan contact met me op voor een indicatie van de kosten.

Toeslag weekend +50%: Het kan gebeuren dat je in het weekend met spoed een tekst gecontroleerd wilt hebben. Als ik er tijd voor heb, dan wil ik je zeker helpen. Hiervoor reken ik een toeslag van 50%.

Met Goede Zin.
Tekstcorrectie. Dictaten. Ondertiteling.

ZIN om zorgeloos je tekst de wereld in te sturen?
Neem dan contact op via 06 – 24550992, info@metgoedezin.nl
of gebruik het contactformulier.