Referenties

Hier zie je in één oogopslag met wie ik zoal mag samenwerken. Onder de logo’s staan ook referenties van klanten. Wil je weten aan welke boeken ik mocht meewerken, kijk dan hier.

Referenties van enthousiaste klanten!

Author

Marjoleine heeft het eindresultaat van mijn boek ‘Pluk je cherries’ naar een hoger level getild. Van grammatica, schrijfstijl tot aan advies over de inhoud of keuzes. Dit maakte haar dienst volledig en daardoor staat er een prachtig boek. Het contact verliep erg fijn en snel waarbij de output van een zeer hoog niveau is. Ik kan Marjoleine als partner van harte aanbevelen. Nogmaals dank voor je inspanning en de fijne samenwerking!

Dennis van den Berge

 – 
Author

Marjoleine werkt snel en zorgvuldig. Mijn samenwerking met haar bevalt erg goed: ik kan met een gerust hart foutloze teksten publiceren!

Marian Bekkers

 – 
Author

Marjoleine geeft vertrouwen. Het is gewoon niet mogelijk foutloos content te schrijven. Op een gegeven moment zie je het niet meer. Dat Marjoleine de laatste rondes doet geeft de zekerheid die je wil als je het echt goed wil doen.

Jolanda Peters

 – 
Author

Ik heb het genoegen gehad met Marjoleine samen te werken aan mijn Boek Hardcore Hunter. Als je ooit nog iemand zoekt die echt alle fouten uit je boek moet halen, dan adviseer is Marjoleine. Zij was in staat om een toch al goed geredigeerd boek (dacht ik) naar een nog hoger niveau te tillen. Haar oog voor detail en rekening houden met de schrijfstijl en doelgroep van het boek is bijzonder. Ik zou haar blind weer een opdracht geven.

Michael van Wier

 – 
Author

Samenwerken met Marjoleine is fijn vanwege de eeuwige goede sfeer en flexibiliteit!

Martijn van Trooyen

 – 
Author

Dénken dat mijn tekst foutloos is; of zéker weten? Dat maakt het verschil en is voor mij de meerwaarde van Met Goede Zin. Om typefoutjes te signaleren, maar ook voor een zinvolle suggestie. Marjoleine is als een kundige (en aardige!) collega-taalliefhebber die op afroep snel en accuraat mijn teksten naloopt. Ideaal voor teksten waar geen eindredactie meer aan te pas komt.

Willy Janssen

 – 
Author

Als bedrijfsadviseur geef ik praktische adviezen aan ondernemers en ik verwerk dit in rapporten voor bedrijven. Mijn grootste aandacht gaat uit naar de inhoud en dan is het super efficiënt dat Marjoleine voor mij de tekstcorrectie en tekstredactie regelt. Dit scheelt mij heel veel tijd. Bovendien is Marjoleine een kei in haar vak en zeer professioneel.

Esther Meertens

 – 
Author

Voor de laatste check vertrouw ik het manuscript van een managementboek graag aan Marjoleine toe.

Nienke van Oeveren

 – 
Author

Marjoleine reageert snel en levert uitstekend werk. Het is prettig om zeker te weten dat teksten zonder fouten worden gepubliceerd.

Martin Plaat

 – 
Author

Een gewone tekst omtoveren tot een pareltje. Ik doe dat schrijvend. Marjoleine zorgt dat het foutloos gebeurt.

Nicole Vijgen

 – 
Author

Prettige samenwerking, snelle service en punctueel tot de laatste verbetering. Meerwaarde voor onze Fortuna Sittard Smart and Fit gezondheidskrant.

Dean Wolters

 – 
Author

Deze samenwerking bevalt mij uitstekend. Het is prettig om een ‘wakend’ oog te hebben.

Mark Hemmer

 – 
Author

Bij het uitgeven van mijn eerste boek voor ondernemers met personeel was Marjoleine voor mij een rots in de branding. De laatste tekstcorrectie en -redactie nam zij uiterst professioneel voor haar rekening. Bovendien is zij een erg plezierig mens om mee te werken. Marjoleine voldoet niet slechts aan de verwachtingen, maar als het even kan, presteert ze boven verwachting. Ik kijk ernaar uit in de toekomst opnieuw met haar te werken en beveel haar met groot genoegen aan in mijn netwerk.

Astrid Jacobs

 – 
Author

Als vormgever is het heerlijk om iemand te hebben die je teksten nakijkt. Omdat je zelf gefocust bent op het ontwerp, is het fijn als je de tekstcontrole door iemand anders kunt laten doen. Marjoleine werkt snel, duidelijk en ik leer er ook iedere keer weer van. Zij is een goede aanvulling op mijn werk en ook voor mijn klanten!

Carla Derks

 – 
Author

Het is zo’n fijn idee dat ik op Marjoleine kan bouwen. Zij zorgt ervoor dat teksten foutloos zijn, ze werkt snel, zorgvuldig en we hebben een prettige samenwerking.

Chantal Patrick

 – 
Author

Marjoleine heeft diverse teksten voor mijn webshop (Aikipro) gecontroleerd en gecorrigeerd waar nodig. Daarnaast heeft ze goede tips gegeven om in het vervolg niet dezelfde “schrijffouten” te maken. Marjoleine reageert snel op vragen en levert de te verbeteren stukken erg snel op. Echt een aanrader!

Hans Boersma

 – 

Wil jij ook zonder zorgen je tekst de wereld in sturen?
En je lezers trakteren op een goed leesbare, foutloze tekst?

Ik sta voor je klaar!

Marjoleine
06 – 24 55 0992

Of neem hier contact met me op.