Dictaten uitwerken

Met goede zin, …

… precisie, snelheid en enthousiasme werk ik dictaten uit, zodat je snel weer verder kunt met het dossier waartoe het uitgetypte document behoort.

Ik heb jarenlange ervaring in het uitwerken van dictaten voor letselschade-experts, bedrijfsartsen, juristen en advocaten. Ik ben bekend met het vakjargon en heb een typesnelheid van ruim 400 aanslagen per minuut (beetje opscheppen mag, toch? :))

Van audio naar een goede tekst

Met alle gangbare audioformaten kan ik uit de voeten, zoals .dss, .ds2, .mp3, .m4a, .wav en dergelijke. Je kunt ervan uitgaan dat er geen tikfouten in de uitgewerkte tekst staan en dat de tekst op het gebied van spelling en grammatica helemaal in orde is. Indien gewenst herschrijf ik kromme zinnen, zodat het geheel een prettig leesbare tekst is.

Mag ik ook met jouw dictaat of audiofragment aan de slag?
Stuur je tekst naar info@metgoedezin.nl of gebruik het contactformulier.

dictaten uitwerken

Uitwisseling bestanden

We kunnen de bestanden uitwisselen via een beveiligde locatie in de cloud (via OneDrive bijvoorbeeld; ik heb een zakelijk abonnement op Microsoft 365). Maar elke andere manier van uitwisselen is voor mij oké. Ik pas mij volledig aan de wensen van de klant aan.

Wil je op een andere manier bestanden uitwisselen? Geen enkel probleem. Ik ben technisch onderlegd en sta open voor andere ideeën. Bij een van mijn klanten heb ik bijvoorbeeld een inlog via webmail op hun Exchange-server, waar ik toegang heb tot mijn eigen e-mailadres binnen hun organisatie. Zo worden de bestanden direct via hun Exchange-server uitgewisseld en nooit via een derde partij. Ik overleg graag met uw ICT-afdeling of -partner wat de mogelijkheden zijn.

Uitwerken audiobestanden

Ik werk met de officiële transcriptiesoftware van Olympus. Hiermee kan ik ook audiobestanden uitwerken van andere merken als Philips, Grundig en Winscribe. Met alle gangbare audiobestanden kan ik uit de voeten: .dss, .ds2 (DSS Pro), .mp3, .mp4, .m4a, .wav, .wma enzovoorts.

Sjablonen

Rapportages, brieven, processtukken; indien gewenst werk ik het dictaat uit in een vooraf opgemaakt document/sjabloon. Na oplevering kun je dus direct verder met het document en hoef je niet eerst te knippen en plakken.

Geheimhouding

Uiteraard behandel ik de dictaten, de audiofragmenten en de teksten vertrouwelijk.
Een door mij getekende geheimhoudingsverklaring is onderdeel van onze samenwerking. Ook een AVG-subverwerkersovereenkomst is mogelijk.

Ruim 400 aanslagen per minuut

Door mijn hoge typesnelheid en hoge nauwkeurigheid (zie resultaat hieronder), en parate kennis van jargon en de Nederlandse taal kan ik de tekst snel uitwerken en weer opleveren.

snel en nauwkeurig dictaten uitwerken
Testresultaat op www.typetuin.nl

>> Contact opnemen

Met goede zin.
Tekstcorrectie. Redactie. Transcriptie. Ondertiteling.

ZIN om goed voor de dag te komen met je tekst?
Neem dan contact op via 06 – 24550992, info@metgoedezin.nl
of gebruik het contactformulier.